De mosterd van Meus in Schotland

Tv-kok Tony Singh stuurde Jeroen op reis langs de niet te missen culinaire hotspots van Schotland. In Dagelijkse kost waagde Jeroen zich aan een echte Scotch pie en andere, typische gerechten uit de Highlands.

De derde aflevering van De mosterd van Meus speelde zich af in Schotland. Na een bezoek aan Tony Singh, een gerenommeerde tv-kok met Indische roots, vertrok Jeroen op reis door Schotland richting de adembenemende Highlands. Onderweg proefde hij van de traditionele gastronomie en levensstijl. Zo leerde Jeroen echte 'pie' maken, proefde hij van klassiekers zoals haggis en venison stew, en dook hij de lokale pub in. Op het schilderachtige Isle Of Skye ontmoette hij nog een aantal bijzondere locals. Hier is de oude Gaelic cultuur duidelijk nog springlevend.

Herbekijk de aflevering op VRT MAX

Dagelijkse kost uit Schotland

Ook de afleveringen van Dagelijkse kost stonden zes weken lang in het teken van De mosterd van Meus. Benieuwd wat Jeroen tijdens zijn reis in Schotland klaarmaakte? 

nieuws Created with Sketch.

Nieuws