Verzamel vijf nieuwe kookboeken met 30 recepten

Wat er ook gebeurt, er gaat niets boven samen genieten van lekker eten. Met de vijf nieuwe kookboeken van Jeroen Meus tover jij in een handomdraai de heerlijkste gerechten op tafel. Van zalige ovenschotels tot snelle éénpansgerechten of verrukkelijke stoofpotjes met lekkers uit de tuin. Haal het beste van Dagelijkse kost nu in huis met Dag Allemaal en Story.

Hou je net zoals Jeroen van lekker koken zonder franjes en met gezond verstand? In vijf nieuwe kookboeken ‘Uit de oven’, ‘In een handomdraai’, ‘In één pan’, ‘Samen aan tafel’ en ‘Uit de tuin’ inspireert Jeroen je telkens met 30 verrassende themarecepten. Nu exclusief bij Dag Allemaal en Story voor 5,95 euro extra per boek.

Uit de oven

Wat zit er verstopt onder de knapperige korst? Geniet het hele jaar door van lekkere verrassingen uit de oven die zorgen voor een heerlijke geur in huis.

© Dagelijkse kost

In een handomdraai

Lekker, vers en makkelijk eten maken zonder veel rompslomp? Deze recepten staan in een mum van tijd op tafel.

© Dagelijkse kost

In één pan

30 eenpansgerechten voor elk seizoen. Deze bijzondere combinaties zijn pure smaakbommetjes om je vingers bij af te likken én ze besparen je heel wat afwas.

© Dagelijkse kost

Samen aan tafel

Elk moment van het jaar is een reden om te vieren. Met deze 30 recepten is het alle dagen feest aan tafel, ook voor kinderen.

© Dagelijkse kost

Uit de tuin

Niets heerlijker dan verse groenten en kruiden plukken in de tuin om er dan de keuken mee in te duiken! Tover lekker eten uit de tuin op je bord met deze 30 recepten: veel groenten en kruiden, met hier en daar een stukje vis of vlees. Voor elk wat wils!

© Dagelijkse kost

Nu al voor 5,95 euro extra per boek bij Dag Allemaal en Story.

Volgend jaar zullen alle boeken ook afzonderlijk te koop zijn via https://shop.dagallemaal.be/ aan 9,95 euro per boek.

nieuws Created with Sketch.

Nieuws