Stuur een zonnig kaartje en win een Dagelijkse kost-pakket

De zomer van Dagelijkse kost komt eraan! Deel een culinaire vakantietip met Jeroen door een postkaartje op te sturen en maak kans op een zomers kookpakket van Dagelijkse kost.

Stuur een postkaartje en win!

Nu we weer volop mogen reizen, kunnen we ook weer volop nieuwe culturen, keukens en gerechten ontdekken. Wat brengt jouw vakantie op smaak? Of je nu in de bergen gaat kamperen, languit geniet op een zonovergoten strand of een staycation hebt geboekt in eigen land, er is vast wel een lokale specialiteit of culinaire belevenis die niet mag ontbreken tijdens jouw vakantie. Ken je een lokaal gerecht dat Jeroen zeker eens moet proeven? Heb je een bijzonder streekproduct leren kennen op vakantie waar je niet genoeg van krijgt? Of heeft een local je een authentieke bereiding aangeleerd? Jeroen wil weten wat jouw vakantie bijzonder (s)maakt!

 

Hoe kan je deelnemen?

Deel je zonnigste kookgroetjes, culinaire vakantietips en bijzondere eetgewoontes vanop vakantie of vanop je staycation-bestemming in België met Jeroen en maak kans op een zomers kookpakket van Dagelijkse kost! Hoe? Stuur een mooie postkaart met je kooktip naar onderstaand adres. 

Jeroen Meus
Schrijnmakersstraat 11, B-3000 Leuven

Elk kaartje dat tussen 1 juli en 31 augustus 2022 in onze bus valt, krijgt een plekje op het zomerprikbord van Dagelijkse kost én telt mee als deelnamebewijs aan de wedstrijd*. Belangrijk: vergeet je e-mailadres niet te vermelden op je postkaart zodat we je kunnen contacteren als je wint. Succes!

 

*Lees hier het wedstrijdreglement na.

VRT
nieuws Created with Sketch.

Nieuws