Origineel aperitieven met Bugles®: de drie-in-één nachoschotel

Bugles® Nacho Cheese schotel met guacamole en tomatensaus

Bouw een Mexicaans feestje in je luie zetel met deze nachoschotel. In plaats van de klassieke tortillachips gebruiken we deze keer Bugles® Nacho Cheese. Waarom? Je kan ze op de klassieke manier, in laagjes in een ovenschotel, serveren maar ook vullen met guacamole of dippen in tomatensaus.

In laagjes

Doe de Bugles® Nacho Cheese in een ovenschotel en verdeel er de tomatensaus over. Snipper een rode ui fijn en verdeel ze samen met wat geraspte kaas over de tomatensaus. 15 minuten in de oven en klaar is kees (of kaas). Werk af met de koude guacamole erbovenop of hou deze in een apart kommetje.

Dubbel dippen

Als je liever heel de avond dipt, hou je de tomatensaus en guacamole in een apart kommetje. Voorzie ook een portie geraspte kaas. Zo kan je eerst langs de lopende dips passeren en daarna met je hoorntje langsgaan bij de kaas. De geraspte stukjes kaas zullen eraan blijven hangen alsof het niets is.

Vullen

Als je zin hebt om er echt werk van te maken, kan je de Bugles® ook vullen. Vul de hoorntjes met guacamole en leg ze op een ovenplaat. Strooi er wat geraspte kaas over zodat die in de oven heerlijk kan smelten. Serveer bij de gevulde Bugles® een potje tomatensaus. Wedden dat niemand dit hapje afslaat wanneer je rondgaat met de schotel?

Hier vind je Jeroens recepten voor de dips:

Natuurlijk kan je deze werkwijze ook gebruiken in combinatie met andere dips. Laat je inspireren op https://bugles.be/.

culinaireinspiratie Created with Sketch.

Culinaire inspiratie