NIEUW: 5 Dagelijkse kost boekjes met 30 recepten

Wat er ook gebeurt, er gaat niets boven gezellig samen genieten van een lekkere maaltijd.

Laat Jeroen Meus jou inspireren voor elke gelegenheid met deze 5 nieuwe & unieke kookboeken vol verrassende en heerlijke recepten.

Laat het smaken!

Middag, Avond, Feest, Koffieklets, Uit het vuistje: ieder boek telt 30 themarecepten voor echt eten. Da's lekker koken zonder franjes en met gezond verstand op elk moment van de dag en elke dag van de week.

 

Middag

Niets heerlijkers dan een middagbreak met lekker eten. Jeroen serveert 30 heerlijke recepten, van snelle soepen en salades tot zalige pasta’s.

VRT

Avond

Wat eten we vanavond? Laat je inspireren door een van deze recepten van Jeroen Meus. Je kiest uit 30 borden vol geluk, zoveel is zeker.

VRT

Feest

Feesten zonder stress maar wel met alles erop en eraan, het hele jaar door? Het kan, met deze 30 recepten uit de Dagelijkse kost feestkeuken: van leuke hapjes tot fantastische desserts. Chic & simple!

VRT

Koffieklets

Ontspan met een heerlijke kop koffie of thee en een van deze zalig zoete gerechten uit de Dagelijkse kost keuken van Jeroen Meus. 

VRT

Uit het vuistje

Weinig tijd? Zin in een tussendoortje? Jeroen inspireert met 30 recepten om zo uit het vuistje te eten. Verrassend lekker, op elk moment van de dag.

VRT

Nu al voor 5,95 euro extra per boek bij Dag Allemaal en Story.

Volgend jaar zullen alle boeken ook afzonderlijk te koop zijn via https://shop.dagallemaal.be/ aan 9,95 euro per boek.

nieuws Created with Sketch.

Nieuws