WEEK 5
Begin februari vieren we naar goede gewoonte Maria-Lichtmis met lekkere pannenkoeken. Daarnaast zetten we ook een van onze favoriete kolen op het menu: rode kool!
Maandag
Dagelijkse kost in de zuiverste zin van het woord met rode kool.
Maandag
Dagelijkse kost in de zuiverste zin van het woord met rode kool.
Dinsdag
Een grote stapel pannenkoeken met warme chocolademelk voor Maria-Lichtmis.
Woensdag
Witloof with love, zo kan je deze snelle ovenschotel samenvatten.
Donderdag
Gevulde puntpaprika’s waardoor je al even de lente proeft.
Vrijdag
Een portie lekkers bestaande uit mooie meid (heek) en een eigenzinnige stoemp!
Zaterdag
Een stevige chili con carne maaltijdsoep met gehakt, bonen, rijst en lekkere kruiden.
Zondag
Penne, champignons, spekjes, spinazie en lekker veel kaas. Meer heb je niet nodig op een zondag, toch?
Maandag
Tijd voor braciola: heerlijke, gevulde blinde vink ingepakt met een laagje krokante rauwe ham. Wauw!
Dinsdag
Roodbaars met knolselder, da’s een seizoensvis met een seizoensgroente in een verrassende combinatie.
Woensdag
Ga samen aan de slag met de kids en maak je eigen stoempfiguren! Kruid af met een vleugje fantasie. ;-)
Donderdag
Een hartverwarmende ovenschotel met rode kool, puree en konijn, een uitstekend alternatief voor konijn met pruimen.
Vrijdag
Vrijdagse verwennerij!
Zaterdag
Voel de ‘biet’ of love al de dag voor Valentijn met deze frisse lunch met hummus en gerookte vis.
Zondag
Liefde hangt in de lucht, in je bord en aan je mond nadat je deze nostalgische pastaschotel naar binnen hebt geslurpt!
Maandag
Een knaller om de week mee te beginnen: pasta met champignons en kip!
Dinsdag
Onbekend maakt onbemind. Deze winterse groentetaart gevuld met schorseneren, aardperen en groene kool is bijzonder lekker!
Woensdag
Een supersoep met twee fantastische wintergroenten: pastinaak en pompoen.
Donderdag
Oesterzwammen zijn bijzonder smaakvol. Dat bewijst deze wintersalade nog maar eens.
Vrijdag
Pizza maar dan anders om de week af te sluiten. Het gebraiseerde witloof past perfect bij de zachte geitenkaas!
Zaterdag
Homemade kalkoenburgers met verse pastinaakfrietjes en zelfgemaakte ketchup. Yes, please!
Zondag
Zondagse kost om samen van te genieten. Knolselder over? Maak er lekkere soep van.
Maandag
Een lekker doordeweeks pastagerecht dat in slechts 30 minuten op tafel staat. Koop alvast gepelde scampi’s, dat bespaart je heel wat werk.
Dinsdag
Een Belgische klassieker met een mediterrane twist: cordon bleu gevuld met mozzarella en superanoham.
Woensdag
Het perfecte dessert om te maken op een woensdagnamiddag: verse appelcake. Deze versie met amandelmeel is 100% glutenvrij.
Donderdag
Is het nu Griekse rijst of pasta? Hoe dan ook, het is superlekker in deze gevulde paprika’s met feta.
Vrijdag
De ideale snelle hap op vrijdagavond? Dat zijn deze hot dogs of broodjes met worst en verse paprikaketchup (of gebruik de overschot van de chiliketchup uit weekmenu 7).
Zaterdag
Geen pizza of pasta maar wel een goedgevulde paella om het weekend te vieren.
Zondag
Olijvenkoekjes met verse hummus, een makkelijke snack om je zondagmiddag en maag mee te vullen.