Vier feest met een hapje…
- Portie gemengd: deze moderne versie van de oerklassieke aperitiefhap komt met een romige kaasdip en pittige salsa.
- Pintxos: Deze populaire mini-tapas uit Noord-Spanje zijn de ideale hapjes om bij een glas cava of sprankelende cocktail te serveren.
- Worstenbroodjes: Bladerdeegbroodjes met kruidige gehaktvulling zijn populair bij jong en oud. Let maar op, ze zijn op voor je het goed en wel beseft!
- Quesadilla’s: de Mexicaanse versie van onze croque monsieur maak je niet met brood, maar wel met kant-en-klare tortillawraps. Weinig werk en veel smaak!
- Mini-pizza’s: waarom zou je diepvriespizza’s kopen als je ze net zo goed vers kan maken? Meer dan een paar tortillavellen en een handvol toppings zoals tomaat, tonijn of pesto heb je niet nodig.
- Mini cheeseburgers: een sappige cheeseburger (of twee) met extra veel gebakken ajuin gaat er altijd in, toch?
- Veggie nuggets: Kipnuggets zonder kip maar boordevol groenten. Zo kan je deze heerlijke bloemkoolhapjes met easypeasy erwtendip het best omschrijven.
- Prikhapje met chorizo, mozzarella en scampi: alle gekheid én lekkere smaken op een stokje. Rijg afwisselend scampi’s, pittige worst en zachte mozzarella op een prikker en aanvallen maar!
- Bladerdeeghapje met pesto en ham: dit bladerdeeghapje met ham, pesto en parmezaan is zo gebakken. Enfin, eerst nog even rollen, dan bakken en klaar!
- Grissini met olijventapenade: pak uit met zelfgemaakte soepstengels en drie originele dips!
- Thaise wraps, toast met forel en gevulde dadels: maak drie originele hapjes in één klap. Deze lekkere knabbels vormen het perfecte trio om je aperitiefdrankje te vergezellen.