Vertrek van de klassieke hollandaise als basis en voeg er nog twee extra stappen aan toe voor een luchtig botersausje, afgewerkt met mosterd.

Ingrediënten


Benodigdheden

een garde (klopper)

Partners

Bereiding

Dijonnaise

Bereid een hollandaise volgens deze basistechniek, maar wacht even alvorens de saus op smaak te brengen.

Roer de mosterd door de saus.

Proef en breng ze op smaak met citroensap, een beetje hete cayennepeper en zout. 

tip
Serveer je de saus bij vis, bv. rog, voeg er dan gerust ook een flinke eetlepel gehakte kappertjes aan toe.
Dagelijkse Kost

4 personen

15 minuten

Benodigdheden:

een garde (klopper)

Ingrediënten

Dijonnaise

Vertrek van de klassieke hollandaise als basis en voeg er nog twee extra stappen aan toe voor een luchtig botersausje, afgewerkt met mosterd.

Dijonnaise

Bereid een hollandaise volgens deze basistechniek, maar wacht even alvorens de saus op smaak te brengen.

Roer de mosterd door de saus.

Proef en breng ze op smaak met citroensap, een beetje hete cayennepeper en zout. 

tip
Serveer je de saus bij vis, bv. rog, voeg er dan gerust ook een flinke eetlepel gehakte kappertjes aan toe.